Livrare

Bunurile vor fi expediate de luni pana vineri. Comenzile depuse înainte de 16:00. sunt expediate în aceeași zi.

Comenzile sunt expediate de către Urgent Cargus / DHL. Când comanda dvs. părăsește depozitul nostru, puteti cere un AWB, daca doriti sa urmariti comanda pe www.urgentcargus.ro

Comanda dvs. va fi expediată în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii (în zilele lucrătoare). Transportul nu va fi emis fără confirmarea telefonului.

ROMANIA

GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 400 LEI.
Mai putin de 400 lei, transportul va costa 18 LEI.

Ajunge in 1-2  ZILE, livrat de Urgent Cargus.

EUROPE

GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 400 EURO.
Mai putin de 300 euro, transportul  va costa 18 EURO.

Ajunge in 3-7  ZILE, livrat de DHL

INTERNATIONAL

GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 400 EURO
Mai putin de 400 EURO, transportul va costa 20  EURO.

Ajunge in 3-10  ZILE, livrat de DHL

Politica de retur

In caz de returnare, taxele de expediere vor fi platite de catre client.

Putem să oferim ramburs  pentru orice produs, cu condiția să nu fie uzat și în condiții de revânzare, cu toate etichetele originale. Rambursul  exclude  toate costurile de transport. Vă rugăm să rețineți că urmărim returnările clienților și ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile la discreția noastră din cauza unui istoric de retur excesiv.

Clientul poate face retur in termen de 14 zile lucratoare din momentul in care a achizitionat produsul, fara a invoca un motiv anume.

Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru problemele în care utilizarea necorespunzătoare a contribuit la problemă. Spălarea articolelor fara sa fie in conformitate cu instrucțiunile de pe eticheta sau zgârieturile de la purtarea acestuia, nu sunt considerate defecte de fabricație, prin urmare nu sunt acoperite de garanție.

Înainte de a returna orice articol, Clientul are obligația de a notifica Compania în scris, la adresa atelier@hamza.ro, sau telefonic: 0741571566.

Aceste dispoziții sunt aplicate conform Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, deoarece efectuarea unei achiziții pe acest site web implică tehnologie de comunicare pe distanțe lungi.

Rambursarea către Clientul care a renunțat la o achiziție va fi emis în maximum 15 zile lucrătoare de la primirea articolului / articolelor returnate.

După plasarea unei comenzi pe site-ul Web, un client declară că a fost sfătuit și este de acord în totalitate cu aspectele menționate anterior. Acceptarea condițiilor menționate este echivalentă cu un contract între părți, fiind astfel aplicabile Codul civil și Codul comercial.

CUM SĂ VĂ RETURNATI ARTICOLUL

Contactați-ne prin e-mail la atelier@hamza.ro în termen de 14 zile de la primirea comenzii dvs. pentru a obține numărul RA (autorizație de returnare). Includeți numele, numărul de comandă, elementul pe care îl returnați.
Împachetați articolele de retur în siguranță și trimiteți coletul înapoi la noi folosind serviciul de livrare preferat sau puteti astepta pana ce o sa trimitem noi curierul sa ridice produsul.

Nu uitați să utilizați un serviciu fiabil, deoarece mărfurile sunt responsabilitatea dvs. până când ajung înapoi la noi.
Dupa  inspecția articolelor returnate, veți primi banii prin transfer bancar.

ADRESA PENTRU RETUR

Atelier Hamza

Calea Mosilor 268-270, 020891, Bucuresti. România.