Sari la conținut
Conectează-te

Țară

Limbă

Coș

Coșul tău este gol

Politica Retur

In caz de returnare, taxele de expediere vor fi platite de catre client.

Putem să oferim ramburs  pentru orice produs, cu condiția să nu fie uzat și în condiții de revânzare, cu toate etichetele originale. Rambursul  exclude  toate costurile de transport. Vă rugăm să rețineți că urmărim returnările clienților și ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile la discreția noastră din cauza unui istoric de retur excesiv.

Clientul poate face retur in termen de 14 zile lucratoare din momentul in care a achizitionat produsul, fara a invoca un motiv anume.

Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru problemele în care utilizarea necorespunzătoare a contribuit la problemă. Spălarea articolelor fara sa fie in conformitate cu instrucțiunile de pe eticheta sau zgârieturile de la purtarea acestuia, nu sunt considerate defecte de fabricație, prin urmare nu sunt acoperite de garanție.

Înainte de a returna orice articol, Clientul are obligația de a notifica Compania în scris, la adresa atelier@hamza.ro, sau telefonic: +40 (749) 571 730

Aceste dispoziții sunt aplicate conform Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, deoarece efectuarea unei achiziții pe acest site web implică tehnologie de comunicare pe distanțe lungi.

Rambursarea către Clientul care a renunțat la o achiziție va fi emis în maximum 15 zile lucrătoare de la primirea articolului / articolelor returnate.

După plasarea unei comenzi pe site-ul Web, un client declară că a fost sfătuit și este de acord în totalitate cu aspectele menționate anterior. Acceptarea condițiilor menționate este echivalentă cu un contract între părți, fiind astfel aplicabile Codul civil și Codul comercial.

CUM SĂ VĂ RETURNATI ARTICOLUL

Puteti trimite direct produsul fara a ne contacta cu ajutorul formularului de retur primit in momentul livrarii coletului.

sau

Contactați-ne prin e-mail la atelier@hamza.ro în termen de 14 zile de la primirea comenzii dvs. Includeti numele, numărul de comandă, elementul pe care îl returnați.
Împachetați articolele de retur în siguranță și trimiteți coletul înapoi la noi folosind serviciul de curierat preferat.

Nu uitați să utilizați un serviciu fiabil, deoarece mărfurile sunt responsabilitatea dvs. până când ajung înapoi la noi.
  Dupa  inspecția articolelor returnate, veți primi banii prin transfer bancar.

ADRESA PENTRU RETUR:

Atelier Hamza

Spatarului 41, Bucuresti, Sector 2, Romania.

 

+40 (749) 571 730

DESCARCĂ FORMULARUL DE RETUR DE AICI


// Hamza DL Shopify